Triminu koncept - TRIMINU

Vores koncept er simpelt; Vi køber stort ind på vegne af vores medlemmer, og jo flere vi er, jo større partier kan vi købe, og jo billigere bliver det for os alle sammen.

Medlemskabet giver derfor mulighed for at spare utrolig mange penge på køb af kosttilskud, og det eneste man skal gøre for at kunne købe kosttilskud til Triminupris er at melde sig ind. Medlemskabet er gratis.

Vi er selv fitness-entusiaster, og vi bruger selv mange af de produkter, vi sælger. Vi var trætte af af kosttilskud skulle være SÅ dyre, så vi besluttede at udvikle et koncept, hvor prisen på anerkendte kvalitetsprodukter kunne blive meget lavere. Vi har lavet et set-up hvor alle omkostninger er holdt på et minium, og køber så ellers så stort som muligt ind hos grossisterne Resultaterne er priser helt i bund på alle de store brands. Og jo flere vi bliver, jo bedre bliver priserne.

Vi tilbyder vores unikke Triminu medlemskab i hele Europa, og har store ambitioner for hvad vi vil kunne tilbyde vores medlemmer. Først og fremmest går vi efter at kunne sælge til den absolut laveste pris – på alle produkter.

Bedste mærker

Hos Triminu finder du kun de bedste produkter fra verdens førende producenter af fitnessernæring. Ingen discountprodukter eller tvivlsomme løfter.

Bedste Priser

Hvis du melder dig ind i Triminu, kan du være helt sikker på, at du aldrig behøver at handle andre steder. Ganske enkelt fordi vi sælger kosttilskud til Triminu medlemmerne til garanteret laveste pris. Vi giver endda en europæisk prisgaranti.

Det er nemt at tilmelde sig

Det er nemt at tilmelde sig. Det sker automatisk første gang du lægger en vare i din indkøbskurv, og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

Hurtig levering lige til døren

Det er nemt og bekvemt – dine varer bringes til dig på få dage afhængig af din adresse. Du bestiller selv transporten, og er også velkommen til at hente dine varer på vores lager i Holland.

Trygt og sikkert

Alle vores produkter er screenede og lovlige i EU og sikre at bruge. Vores produkter er altid steroidefri og er testede.

Triminu Atleter til tjeneste

Triminu atleterne er professionelle topatleter, og de deler gerne deres viden og erfaring med dig.

Noget til alle og alt

Triminu tilbyder et bredt udbud af fitness- og sportsprodukter. Vi ønsker at dække alle behov. Fortæl os, hvis du ikke kan finde det, du skal bruge.

Sikker Betaling

Du betaler med dit kreditkort, og alle betalinger håndteres 100 % sikkert af internationale og godkendte firmaer indenfor kreditkortbetalinger.

Support

Har du læst dokumentationen, men har stadig et spørgsmål, et problem eller bare en tilbagemelding til os, så kontakt os endelig.

Viden

Triminu giver dig viden om træning og kosttilskud. Find masser af brugbare artikler i vores Magasin.

Nem Retur

Hvis du ikke er tilfreds med produkterne, du har købt, har du 30 dage til at returnere dem og få pengene tilbage.

Bliv medlem og spar!

Triminu er en ny, bedre og billigere måde for dig at købe de fitness kosttilskud, du har brug for.

Vil du være blandt de første der modtager vores knaldgode tilbud?

Tilmeld nyhedsbrev

Ingen produkter i kurv