Medlemskab - TRIMINU

Triminu er en helt ny og spændende måde at købe fitness- og træningskosttilskud på. Få de bedste kosttilskud i verden fra alle de førende mærker med kæmpe besparelser – som medlem!

Du sparer op til 80% i forhold til de billigste priser på nettet. Det betyder, at en livsstilsbruger af sports- og fitnesskosttilskud nemt kan spare 5-7.500 kr. om året som medlem hos Triminu. På de bedste produkter i verden!

Fordele ved Triminu

  • GRATIS medlemskab
  • Spar op til 80% på dine kosttilskud
  • Stort udvalg og kun mærkevarer
  • Hurtig levering på 1-4 dage med GLS
  • Lav porto på 39 kr. og portofri levering ved køb over 500 kr.
  • Du kan til enhver tid annullere dit medlemskab

Så meget sparer du

Jo flere indkøb, du samler hos Triminu, jo mere sparer du. Vi har de garanteret laveste priser, så kan du let spare 3.000 kr. om året ved et mindre forbrug af kosttilskud og helt op til 7-8.000 kr. om året, hvis du virkelig går til den. På nøjagtig de samme produkter, du plejer at købe! Se her et eksempel på besparelsen på en typisk ordre.

Spar 2-3oo kr. om måneden på mindre forbrug

 

Spar 4-5oo kr. om måneden ved medium forbrug

 

Spar 6-75o kr. om måneden på stort forbrug

Triminu Medlemskab

Det er meget simpelt at være kunde hos Triminu. Hvis du vil handle til Triminupriserne – må du melde dig ind, og det koster ingenting at være medlem.

Hvordan kan priserne lade sig gøre?

Det er ret simpelt. Vi køber stort ind på vores medlemmers vegne, og med stor volumen følger store rabatter, og store besparelser for vores medlemmer. Og det er mange penge. Det eneste, du skal gøre for at købe dine kosttilskud til kostpris, er at tegne et gratis medlemskab. Kostprisen er den pris, vi betaler for produktet hos producenten eller grossisten, plus fragt- og lageromkostninger, samt administration.

Altid billigst

Triminuprisen er BLÅ, og normalprisen er GRÅ. Normalprisen matcher typisk de priser, andre forhandlere på internettet sælger produkterne til, og er blot til orientering. Men vores Triminupriser er naturligvis meget lavere, da de afspejler de store fordele vores koncept giver medlemmerne.

Bliv medlem

Triminu er en ny, bedre og billigere måde for dig at købe de fitness kosttilskud, du har brug for.

KORT OM MEDLEMSKABET

Hvad er et Triminu Medlemskab

Triminu er en medlemsklub. Sammen står vi stærkere, og vi kan sammen købe billigt ind hos grossisterne. Det er billigt. Det er faktisk så billigt, at vores konkurrenter kan blive fristet til at købe produkter fra os og sælge dem i deres egen online-butikker eller almindelige butikker.

Spar massivt på dine kosttilskud

Du sparer op til 80% i forhold til de laveste priser på nettet. En storforbruger af sports- og fitnesskosttilskud kan nemt spare 5-7.000 kr. om året som medlem hos Triminu.

Ingen binding på dit medlemskab

Du kan til enhver tid annullere dit medlemskab. Så enkelt er det!

For at vores system kan udregne den bedste rabat til dig på alle tidspunkter, er det nødvendigt, at du er logget ind som medlem, når du køber til medlemspriser hos Triminu. Det vil sige, at før du shopper første gang, skal du registreres som medlem. Det sker helt automatisk når du lægger din første vare i kurven.

Vil du være blandt de første der modtager vores knaldgode tilbud?

Tilmeld nyhedsbrev

Ingen produkter i kurv