Om Triminu - TRIMINU

Om Triminu

Triminu er en af Europas førende onlineforhandlere af sports- kosttilskud. Vi tilbyder kun de fineste produkter fra verdens bedste fabrikanter. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service, og vores mål er at tilbyde tillid, høj kvalitet, effektivitet og de bedste priser.

Vores vision er at hjælpe atleter og fitnessentusiaster til at nå den form og det udseende, de drømmer om. Det gør vi ved at tilbyde produkter og viden, som vil støtte dem på deres vej til at nå deres unikke fitnesspotentiale.

Vi tilbyder vores unikke Triminu medlemskab i hele Europa, og arbejder på at gøre det til noget særligt at være medlem af Triminu.

Triminu ligger i Holland og du kan enten vælge at afhente dine varer på vores lager, eller bestille fragt til den adresse du ønsker.

Triminu

Vores Mission

At sikre at vores medlemmer ikke betaler for meget for deres kosttilskud.

Kosttilskud er ALT for dyre generelt, og der tjenes store summer på at handle med dem, hvilket vi vil gøre op med.

Hos os vil du finde produkter og viden, som vil hjælpe dig på vej mod at nå dit unikke potentiale. Vi handler stort ind på medlemmernes vegne, og sikrer på den måde at vi ALTID er billigst med alle de bedste og anerkendte kosttilskud.

Kort om Triminu

Triminu medlemskab er en ny og unik måde at købe sports- og fitnesskosttilskud på.

Køber jeg virkelig til kostpris?

Ja! Vi sælger alle vores produkter til vores medlemmer til vores kostpris med tillæg af lager- og fragtomkostninger samt administration. Det betyder, at hele den fortjeneste, som andre forhandlere har på produkterne, sparer du ved at handle hos os. Du sparer helt op til 80 % i forhold til de laveste priser på internettet.

Hvis du træner meget og er seriøs omkring dine kosttilskud, kan du let spare 7.000 kr. eller mere om året som medlem hos Triminu. Se eksempel.

Er medlemskabet virkelig gratis?

Ja, det er det. Det eneste, du skal gøre for at kunne købe til de atraktive Triminu priser, er at melde dig ind. Medlemskabet er 100% gratis!

Hvor mange produkter kan jeg købe?

Du kan købe alle de produkter, du ønsker. Vi har ingen begrænsninger, og bliver kun glade, hvis vores medlemmer køber stort ind.

Er der binding på medlemskabet?

Du kan til enhver tid annullere dit medlemskab. Der er ingen binding. Så enkelt er det.

Hvad betyder de to priser på alle produkterne?

Man handler som medlem til Triminupriserne, og Normalpriserne er blot for at vise, hvad tilsvarende produkt sædvanligvis koster andre steder på nettet. Derfor har alle produkter to priser.

 

 

Vil du være blandt de første der modtager vores knaldgode tilbud?

Tilmeld nyhedsbrev

Ingen produkter i kurv