Spar som medlem - TRIMINU

Så meget sparer du

Triminu er en ny og unik måde at købe kosttilskud på. Som medlem kan du handle til de attraktive Triminupriser.

Vi sælger alle vores produkter til vores medlemmer til kostpriser med tillæg af fragt- og lageromkostninger samt administration. Det betyder, at hele den fortjeneste, som andre forhandlere tjener på produkterne, sparer du ved at handle hos os.

Det eneste, du skal gøre for at kunne handle til kostpriser hos Triminu er at melde dig ind, og medlemskabet er GRATIS.

Hvis du træner seriøst og bruger en del kosttilskud for at optimere dine resultater, kan du let spare 7.000 kroner eller mere om året som medlem hos Triminu – på nøjagtig de samme produkter, du plejer at købe og elsker at bruge. Vi leverer lige til din hoveddør på få dage. Det er nemt, let og hurtigt.

Eksempel – Sådan sparer du 7.000 kr. om året!

I eksemplet herunder, har vi sammensat en stack af de bedst sælgende produkter i topkvalitet. Pakken indeholder ca. en måneds forbrug af kosttilskud til opbygning af maksimal, fedtfri muskelmasse.

Vi sammenligner priser med en af de største internetbutikker i Norden. Det er ret tydeligt, at konkurrenten tjener kassen på dig, når du handler hos dem. Som medlem hos Triminu, er du en del af fællesskabet, og sammen sikrer vi de lavest mulige priser til medlemmerne.

Som du kan se i eksemplet, så sparer du på denne ene ordre 642 kr. – eller 7.704 kr. om året, hvis du bestiller pakken hver måned.

Triminu er altid billigst!

Du sparer også en masse tid og bøvl som medlem hos Triminu, for du slipper for at holde styr på konkurrenternes mange sære og indviklede tilbud, mytiske rabatkoder der gælder alt undtagen bundles og produkter i tilbudskategorien – hvis du altså handler før kl. 24 på tirsdag, hvor de sender dig en ny uigennemskuelig rabatkode, prisgarantier som alligevel ikke gælder, ‘Køb for 500 kr. og få 1 vanddunk gratis’ osv. osv.

Hos Triminu sætter vi en ære i at være billigst – ALTID

Bliv medlem og spar!

Triminu er en ny, bedre og billigere måde for dig at købe de kosttilskud du har brug for.

Vil du være blandt de første der modtager vores knaldgode tilbud?

Tilmeld nyhedsbrev

Ingen produkter i kurv